Raad van Advies

Doordat Teman Teman Sehati -mede door de media-aandacht- steeds bekender wordt komen er niet alleen meer donaties bij ons binnen, maar worden we ook met tal van andere zaken geconfronteerd die ook onze aandacht nodig hebben. Daarom werd het noodzakelijk om met meer mensen actief te zijn binnen Teman Teman Sahati en hebben we besloten om naast het bestaande bestuur een Raad van Advies in het leven te roepen, waarin uitsluitend die mensen zitting zullen nemen die met hun specifieke kennis het bestuur willen ondersteunen.

Leden Raad van Advies

– Harry Beugelink, adviseur juridische zaken.

Harry Beugelink is bekend met de situatie waarin met name de minder bedeelde mensen in Indonesië moeten leven omdat hij daar regelmatig in die gebieden komt waar de toeristen doorgaans niet komen. Daarnaast heeft hij een adviesbureau wat gespecialiseerd is in bemiddeling bij verzekeringstechnische- verkeerstechnische- en juridische geschillen. Verder verzorgt hij juridische- en verzekeringstechnische rubrieken voor een aantal consumenten- en vakbladen. Uiteraard gaat Harry, die zijn bedrijf momenteel aan het afbouwen is, zijn tijd, kennis en ervaring volledig inzetten voor Teman Teman Sehati.

Rechts op de foto de heer Karel Lodewijk Elbracht. Ook hij heeft een juridische achtergrond. Karel woont ook nog eens een half jaar in Bandung en een half jaar in Nederland. Daardoor is hij in staat ook veel dingen te controleren in Bandung voor Teman Teman Sehati.

raad-van-advies-teman-teman-sehati